Betonlook

Hier vind je alles wat je moet weten over betonlook vloeren

 

* Beton cire
* Cementgebonden gietvloer
* Polyurethaan gietvloer

* Troffelvloer

 

Betonlook

Betonlook vloeren zijn praktisch, slijtvast en geven je interieur een eigen identiteit.

Heb je interesse in een betonlook vloer, maar weet je niet wat er allemaal te halen valt? Alles wat je moet weten over betonlook vloeren vind je hier op betoncalculator.nl

Beton cire
Beton cire lijkt op een betonvloer. Beton cire is vochtwerend en geschikt voor in de badkamer. Beton cire wordt in de door jou gewenste kleur geleverd.
Lees meer

Cementgebonden gietvloer
Een cementgebonden gietvloer heeft een unieke uitstraling, is duurzaam en slijtvast. Cementgebonden gietvloeren zijn geschikt voor gebruik binnenshuis.
Lees meer

Polyurethaan gietvloer
Een polyurethaan gietvloer, of pu gietvloer, is door de moderne en stijlvolle uitstraling een van de meest populaire afwerkingen en een populair alternatief, waar een echte betonvloer soms niet mogelijk is. 
Lees meer

Polyurethaan gietvloer

Lees meer over pu gietvloeren

Troffelvloer
Bekijk hier wat een troffelvloer is, over welke unieke eigenschappen een troffelvloer beschikt en meer, zoals; wat de prijs is van een troffelvloer, wat zijn de voor- en nadelen van een troffelvloer en waar je een troffelvloer het beste kunt toepassen.
Lees meer

De juiste vakman vinden

Het vinden van een passend bedrijf of vakspecialist kan soms een lange zoektocht online betekenen. Bespaar tijd, geld en moeite door online prijsvoorstellen te vergelijken van bedrijven uit je buurt.

Wij matchen je project met erkende vakspecialisten, die veel ervaring hebben in het aanbrengen van gietvloeren en betonlook.

Betonlook offertes aanvragen
Vraag gratis en vrijblijvend betonlook offertes aan van erkende vakmannen en gespecialiseerde betonbedrijven met ruime ervaring in gietvloeren en betonlook vloeren. Hier vind je alle expertise op een plek, vergelijk de prijs en kies voor de vakspecialist die past bij jouw klus en bij je budget.

Ja, ik wil gratis vrijblijvende prijsvoorstellen ontvangen

Betoncalculator.nl is een landelijk netwerk van gekwalificeerde bedrijven. Met meer dan 100 aangesloten vakspecialisten is ons streven het serviceniveau voor de consument te verhogen.

Wil je gietvloer of betonvloer projectaanvragen ontvangen?

Meld je bedrijf hier aan voor de gratis offertedienst