Zelf beton storten?

Hier vind je alles wat je nodig hebt om beton te storten

 

* Checklist zelf beton storten
Beton storten stap-voor-stap uitgelegd

* Materialen & gereedschappenlijst

* Rekentool: beton berekenen

Beton zelf storten

Ga zelf beton storten? Lees dan snel verder, want hier vind je alle informatie die je nodig hebt! Zelf beton storten is bij kleine oppervlakten goed te doen. Het is wel van belang dat je een handige doe-het-zelver bent, of al wat ervaring hebt opgedaan met het storten van vers beton of betonnen vloeren.

Daarnaast zijn er natuurlijk een paar andere zaken om op te letten. Wanneer je zelf beton gaat storten, hebben wij voor jou alle informatie die je nodig hebt op een rijtje gezet; een checklist, een uitgebreid stappenplan en een lijst met alle betongereedschap dat je nodig hebt om zelf een betonnen vloer te storten. 

Bezoek ook de beton en cement wikipagina, die staat boordevol informatie en weetjes over beton!

Checklist zelf beton storten

Een goede voorbereiding is erg belangrijk wanneer je zelf een beton gaat storten. Bekijk de checklist beton storten om te zien waar je vooraf allemaal rekening mee moet houden.

Maak van jouw betonklus een succes van begin tot eind! Bekijk de checklist betonnen vloer storten

Toolmax - standaardbanners

Stappenplan zelf beton storten

Welke stappen ga je volgen wanneer je je eigen betonnen vloer gaat storten? In het A-tot-Z stappenplan zelf beton storten worden alle stappen die je moet volgen wanneer je zelf een betonnen vloer of fundering gaat storten uitgelegd.

Bekijk het stappenplan Betonnen vloer storten stap-voor-stap uitgelegd

Zelf beton storten: betongereedschap

Wanneer je zelf beton gaat storten moet je zorgen dat je het juiste betongereedschap tot je beschikking hebt. Zorg ervoor dat je alles in huis hebt, voordat je begint met je betonnen vloer storten. Wij hebben een complete lijst voor je opgesteld, met alle betongereedschap dat je nodig hebt om zelf een betonnen vloer of fundering te storten. 

Vergelijk de prijzen van betongereedschap online en gebruik materiaal dat past bij jouw klus én je budget.

Bekijk de materialen en gereedschappenlijst

Beton berekenen: hoeveel beton heb ik nodig?

Wanneer je zelf beton gaat storten kun je met behulp van de beton calculator makkelijk berekenen hoeveel liter of m³ vloeibaar beton nodig is voor je klus.
De betoncalculator laat je direct in liters en in m³ (kubieke meter) zien hoeveel beton je nodig hebt, nadat je de oppervakte hebt ingevoerd.

Deze beton calculator geeft ook weer hoeveel zakken kant en klare betonmortel je nodig hebt. Zo krijg je meer inzicht bij de keuze tussen kant-en-klare betonmortel of verse betonspecie bestellen.

Ga naar de rekentool om te berekenen hoeveel beton je nodig hebt

Zelf beton maken? Bekijk de handleiding zelf betonmortel maken

Offertes aanvragen

Bij het storten en afwerken van een betonnen vloer die een grote oppervlakte bestrijkt zijn specialistische handelingen vereist. Dus ben je gewoon niet handig, heb je nooit eerder een betonnen vloer gestort of wil je de klus alleen gedeeltelijk zelf klaren?

Schakel dan de assistentie van een vakspecialist of erkend betonbedrijf in!

Ja, ik wil gratis vrijblijvende prijsvoorstellen ontvangen

Vakman inschakelen

Betonnen vloeren zijn de mooiste en meest duurzame vloeren die je kunt krijgen. Voor zowel particulieren als bedrijven is een betonnen vloer vaak een van de betere opties. Er zijn volop mogelijkheden tot verschillende soorten afwerkingen en structuren van je betonvloer. Echter, in de geleverde kwaliteit van een betonnen vloer kan enorm veel verschil zitten.

Het is wanneer je een betonnen vloer wilt laten aanbrengen ontzettend belangrijk dat je je goed laat informeren en de juiste vakspecialist inschakelt

Wanneer je gebruik maakt van de gratis dienst van betoncalculator.nl, match je je betonvloer of gietvloerproject met vakspecialisten uit de buurt. Vergelijk op deze site de prijzen van verschillende vakspecialisten via één offerteaanvraag! Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan van erkende vakmannen met ruime ervaring in het storten van betonvloeren en gietvloeren met een betonlook

  • Vind alle expertise op één plek
  • Geen eindeloze online zoektocht naar de juiste beton of gietvloerbedrijven
  • Vergelijk de prijzen van erkende vakspecialisten bij jou uit de buurt en bespaar tot 30%
  • Selecteer de vakman die past bij jouw klus en je budget!

Klik hier voor meer informatie over online prijzen vergelijken via betoncalculator.nl, of wil je direct starten met het vrijblijvend vergelijken van prijsvoorstellen?

Ja, ik wil gratis vrijblijvende prijsvoorstellen ontvangen

Betoncalculator.nl is een landelijk netwerk van gekwalificeerde bedrijven. Met meer dan 100 aangesloten vakspecialisten is ons streven het serviceniveau voor de consument te verhogen.

Wil je gietvloer of betonvloer projectaanvragen ontvangen?

Meld je bedrijf hier aan voor de gratis offertedienst